Αίτηση προσφοράς

Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά για Πιστοποίηση οποιουδήποτε Συστήματος Διαχείρισης του Οργανισμού σας, παρακαλούμε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε την Αίτηση Πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης (Ε 240-1). Αφού την συμπληρώσετε, μπορείτε να τη στείλετε υπογεγραμμένη στο innovationhub@ppcgroup.com 

Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO 14001)

Το ISO 14001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο διαχείρισης περιβάλλοντος και έχει εφαρμογή σε όλους τους τύπους εταιρειών, ανεξαρτήτως είδους, μεγέθους ή παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Αποτελείται από απαιτήσεις που αφορούν την εγκατάσταση και εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος που βοηθά τις επιχειρήσεις να μειώνουν τον περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, συμμορφούμενες με τη νομοθεσία και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα των πόρων.

Η πιστοποίηση κατά ISO 14001 ενισχύει την εικόνα και την φήμη του οργανισμού τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και προάγει την υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα και την κοινωνική εταιρική ευθύνη.

Η Διεύθυνση Εργαστηρίων, Πιστοποίησης & Επιθεώρησης της ΔΕΗ ως Φορέας Πιστοποίησης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης με έμπειρους επιθεωρητές. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας ευρύ φάσμα τομέων, όπως η βιομηχανία, ο τουρισμός, η ναυτιλία, το εμπόριο, τα τρόφιμα, η υγεία και άλλοι κλάδοι.

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας