Αίτηση προσφοράς

Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά για Πιστοποίηση οποιουδήποτε Συστήματος Διαχείρισης του Οργανισμού σας, παρακαλούμε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε την Αίτηση Πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης (Ε 240-1). Αφού την συμπληρώσετε, μπορείτε να τη στείλετε υπογεγραμμένη στο innovationhub@ppcgroup.com 

Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία (ISO 45001)

Το ISO 45001 είναι το διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία και έχει εφαρμογή σε όλους τους τύπους εταιρειών, ανεξαρτήτως είδους, μεγέθους ή παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ασφαλούς και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος μέσω της πρόληψης ατυχημάτων και ασθενειών.

Η πιστοποίηση κατά ISO 45001 ενισχύει την αξιοπιστία του οργανισμού τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη δέσμευσή του για τη φροντίδα των εργαζομένων και βελτιώνει την αποδοτικότητα και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Η Διεύθυνση Εργαστηρίων, Πιστοποίησης & Επιθεώρησης της ΔΕΗ ως Φορέας Πιστοποίησης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης με έμπειρους επιθεωρητές. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας ευρύ φάσμα τομέων, όπως η βιομηχανία, ο τουρισμός, η ναυτιλία, το εμπόριο, τα τρόφιμα, η υγεία και άλλοι κλάδοι.

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας