Αίτηση προσφοράς

Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά για Πιστοποίηση οποιουδήποτε Συστήματος Διαχείρισης του Οργανισμού σας, παρακαλούμε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε την Αίτηση Πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης (Ε 240-1). Αφού την συμπληρώσετε, μπορείτε να τη στείλετε υπογεγραμμένη στο innovationhub@ppcgroup.com 

Διαχείρισης της Ασφάλειας των Πληροφοριών (ISO 27001)

Το ISO 27001 είναι το διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών και έχει εφαρμογή σε όλους τους τύπους εταιρειών, ανεξαρτήτως είδους, μεγέθους ή παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Αποτελείται από απαιτήσεις που αφορούν την εγκατάσταση και εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών, που διασφαλίζει την προστασία ευαίσθητων δεδομένων και τη διαχείριση των κινδύνων.

Η πιστοποίηση κατά ISO 27001 ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών, αποδεικνύοντας τη δέσμευση του οργανισμού για την ασφάλεια των πληροφοριών ενώ παράλληλα ενισχύει την αξιοπιστία και τη φήμη του τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Διεύθυνση Εργαστηρίων, Πιστοποίησης & Επιθεώρησης της ΔΕΗ ως Φορέας Πιστοποίησης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης με έμπειρους επιθεωρητές. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας ευρύ φάσμα τομέων, όπως η βιομηχανία, ο τουρισμός, η ναυτιλία, το εμπόριο, τα τρόφιμα, η υγεία και άλλοι κλάδοι.

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας