Αίτηση προσφοράς

Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά για Πιστοποίηση οποιουδήποτε Συστήματος Διαχείρισης του Οργανισμού σας, παρακαλούμε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε την Αίτηση Πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης (Ε 240-1). Αφού την συμπληρώσετε, μπορείτε να τη στείλετε υπογεγραμμένη στο innovationhub@ppcgroup.com 

Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας (ISO 39001)

Το ISO 39001 είναι το διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση της οδικής ασφάλειας και έχει εφαρμογή σε όλους τους τύπους εταιρειών, ανεξαρτήτως είδους, μεγέθους ή παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Στοχεύει στη μείωση των οδικών ατυχημάτων και την ενίσχυση της ασφάλειας κατά τη διάρκεια των μεταφορών.

Η πιστοποίηση κατά ISO 39001 αποδεικνύει τη δέσμευση του οργανισμού για την ασφάλεια των μεταφορών και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε όλες τις διαδικασίες του.

Η Διεύθυνση Εργαστηρίων, Πιστοποίησης & Επιθεώρησης της ΔΕΗ ως Φορέας Πιστοποίησης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης με έμπειρους επιθεωρητές. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας ευρύ φάσμα τομέων, όπως η βιομηχανία, ο τουρισμός, η ναυτιλία, το εμπόριο, τα τρόφιμα, η υγεία και άλλοι κλάδοι.

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας