Αίτηση προσφοράς

Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά για Πιστοποίηση οποιουδήποτε Συστήματος Διαχείρισης του Οργανισμού σας, παρακαλούμε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε την Αίτηση Πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης (Ε 240-1). Αφού την συμπληρώσετε, μπορείτε να τη στείλετε υπογεγραμμένη στο innovationhub@ppcgroup.com 

Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000)

Το ISO 22000 είναι το διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων. Απευθύνεται σε οργανισμούς που συμμετέχουν σε οποιοδήποτε στάδιο της τροφικής αλυσίδας, διασφαλίζοντας ότι οι τροφές είναι ασφαλείς για κατανάλωση.

Η πιστοποίηση κατά ISO 22000 ενισχύει την αξιοπιστία του οργανισμού τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής και διαχείρισης, προσφέροντας καλύτερη ασφάλεια και προστασία στους καταναλωτές.

Η Διεύθυνση Εργαστηρίων, Πιστοποίησης & Επιθεώρησης της ΔΕΗ ως Φορέας Πιστοποίησης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης με έμπειρους επιθεωρητές. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας ευρύ φάσμα τομέων, όπως η βιομηχανία, ο τουρισμός, η ναυτιλία, το εμπόριο, τα τρόφιμα, η υγεία και άλλοι κλάδοι.

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας