Το ΔΕΗ Innovation Hub στα Posidonia 2024

Το ΔΕΗ Innovation Hub στα Posidonia 2024!

To ΔΕΗ Innovation Hub συμμετείχε στα Posidonia 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο της ναυτιλίας, που έλαβε χώρα μεταξύ 3 και 7 Ιουνίου στο Metropolitan Expo. Εκπρόσωποί μας βρέθηκαν στην έκθεση για να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες που το Innovation Hub προσφέρει στη ναυτιλία.

Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και 17 εργαστήρια, το ΔΕΗ Innovation Hub διεξάγει εργαστηριακές δοκιμές (ηλεκτρικές δοκιμές και μετρήσεις, μηχανικές και μεταλλουργικές δοκιμές, δοκιμές ποιοτικού ελέγχου έργων πολιτικού μηχανικού), χημικές και περιβαλλοντικές αναλύσεις, μη καταστροφικούς ελέγχους, αλλά και επιθεωρήσεις μηχανολογικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, εξειδικευμένο σε δοκιμές, αναλύσεις, ελέγχους και επιθεωρήσεις σε βιομηχανικό περιβάλλον, αλλά και οι διαπιστεύσεις κατά ISO 17025 & ISO 17020, καθιστούν το ΔΕΗ Innovation Hub αξιόπιστο συνεργάτη για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία.

Με γνώμονα την υποστήριξη της εγχώριας επιχειρηματικότητας και βιομηχανίας, το ΔΕΗ Innovation Hub αυξάνει διαρκώς τις διαπιστευμένες υπηρεσίες που προσφέρει, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της αγοράς προσφέροντας λύση σε κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

 

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας

Προτείνεται η ενημέρωση του browser σας